Vivim la festa del Festivern amb respecte

Com cada any, els qui teniu entrada pel FESTIVERN tindreu dret a acampar a la zona habilitada per l’Ajuntament de Tavernes. Enguany la zona d’acampada s’obrirà el dilluns 28 de desembre.

Per tal de poder controlar l’afluència de gent, a l’igual que l’any passat, caldrà portar primer la polsera del Festivern per poder aconseguir una nova polsera que permetrà l’accés a la zona d’acampada. Sense l’entrada del FESTIVERN no es podrà accedir a la zona d’acampada.

Per seguretat de totes i tots, l’Ajuntament ha previst l’ús dels mateixos ferros que anys anteriors per poder fer foc. Sigueu conscients de la perillositat d’encendre fogueres entre les tendes i actueu amb precaució i civisme. No respectar les normes dels encarregats de l’acampada significarà l’expulsió de la zona.
 
En anys anteriors, alguns personatges incívics que no entenen la importància del respecte als nostres llauradors i llauradores van destrossar tarongers i altres tipus d’arbres per fer foc o simplement per diversió, enguany no ho tolerarem i seran expulsats de l’acampada i del festival. El mateix passarà amb qui no respecte l’entorn i embrute l’espai sense trellat. Hi ha contenidors, hi ha bosses de brossa. Retorna-li al poble l’espai que utilitzes en el mateix estat en què el poble te l’ha deixat.

El FESTIVERN agraeix molt a l’Ajuntament i a tot el poble de Tavernes la bona acollida i el bon tracte als festiverners i festiverneres que cada any aterren al poble.
Els festiverneres i festiverners són gent respectuosa, lluitadora i festera com la que més. Sense respecte i trellat no hi ha festa.

Bota’t foc al Festivern respectant l’entorn i els seus habitants.

Visca la nostra terra.