Viu el Festivern amb Respecte

Com cada any, les persones que teniu entrada pel FESTIVERN tindreu dret a acampar a la zona habilitada per l’Ajuntament de Tavernes.  Per tal de poder controlar l’afluència de gent, a l’igual que l’any passat, caldrà portar primer la polsera del Festivern per després obtenir l’altra polsera que us permetrà l’accés a la zona d’acampada. Sense l’entrada del FESTIVERN no es podrà accedir a la zona d’acampada.

Per seguretat de totes i tots, l’Ajuntament ha previst l’ús dels mateixos ferros que anys anteriors per poder fer foc. Sigueu conscients de la perillositat d’encendre fogueres entre les tendes i actueu amb precaució i civisme. No respectar les normes dels encarregats de l’acampada significarà l’expulsió de la zona.

No es tolerarà cap manca de respecte cap a l’entorn, espais, instal·lacions. Les persones que no respecten l’entorn i embruten l’espai sense trellat seran expulsades. Hi ha contenidors, hi ha bosses de brossa. Retorna-li al poble l’espai que utilitzes en el mateix estat en què el poble ens l’ha deixat.

Igualment volem assenyalar que no tolerarem actituds sexistes, racistes, homòfobes, ni cap tipus de violència. Davant qualsevol situació incòmoda, d’assetjament o violenta, acudiu al personal de l’organització, a les companyes amb braçalet morat o al Punt Violeta d’atenció a agressions masclistes que hi haurà dins del Festivern. El Punt Violeta de Suport -iniciativa de col·lectius comarcals- estarà obert divendres i dissabte, des de les 17 hores fins el tancament de l’envelat.

El FESTIVERN agraeix molt a l’Ajuntament i tot el poble de Tavernes la bona acollida i tracte als festiverners i festiverneres que cada any aterren al poble. Els i les festiverneres són gent respectuosa, lluitadora i festera com la que més. Sense respecte i trellat no hi ha festa. Gaudeix del Festivern amb respecte cap a l’entorn, cap a les veïnes i veïns de Tavernes, cap a les persones que estan treballant, i cap a la resta de festiverneres i festiverners.