Vine al sopar popular del Festivern!

No saps on sopar en Cap d’Any? Vine al sopar popular del Festivern!

Ja està ací una altra edició del FESTIVERN. Aquest any el sopar el fem els GREIXERS de Castelló de Rugat i les FACA (Festes Alternatives de Carcaixent). La germanor és vida i crea xarxa social. Per això ens unim per fer el sopar, perquè som organitzacions autogestionades i compartim el treball per poder financiar els nostres projectes.

Aquest any volem ser un poc més coherents i tenir una aposta alimentària més social. En aquest sentit volem manifestar que anem a prioritzar les nostres compres dels productes per al sopar a Castelló de Rugat, Carcaixent i Tavernes de la Valldigna. La proximitat és essencial per construir una alternativa econòmica. La resta de compres que fem també seràn de proximitat, però cercant la introducció de productes ecològics de l’Horta de València. No som simplement el que mengem, sinó que construim l’alternativa precissament a partir d’aquest punt.

Per a reservar una plaça al sopar del 31 de desembre del 2016 només has de fer l’ingrés al següent número de compte de Caixa Ontinyent: ES81 2045 6022 4130 0003 0864

Has d’especificar a “l’assumpte” de la transferència nom complet de la persona titular del compte + les persones que l’acompanyen. Exemple: Joan Monleón +3.
El preu del sopar és de 15€ per persona. L’últim dia per a fer l’ingrés serà el 28 de desembre.

Esperem que s’apunteu al sopar i contrubuïu amb els nostres projectes, que són els projectes de totes! Com diu el mestre Ovidi: VAM MENJAR EL MÉS BO, PERQUÈ VULL! PERQUÈ SE QUE ES POT MENJAR!

Vos deixem el menú:

………………………………………..

APERITIU

Picaeta, Cacaus, papes, olives, Samorra, Paves Bollides

………………………………………..

ENTRANTS

Patés Vegetals i Amanida de Cruixents

………………………………………..

PRIMER PLAT

Plat Puré de Creilla amb ceba Caramelitzada, acompanyat per una fajita vegetal

………………………………………..

SEGON PLAT

Carxofes al Vi amb Salsa de Bolets

………………………………………..

POSTRE

Macedònia amb Xocolate

………………………………………..

BEGUDA

Cervesa, vi negre, aigua i refrescos

Tags