Vens des de lluny? Agafa el Bustivern!

banner_bustivernCom en altres edicions, des dels nostres amics d’A TOT ARREU s’ha organitzat el Bustivern, el servei de busos de llarga distància per arribar al Festivern.

Les eixides són les següents:

·Barcelona (amb parada a Tarragona): Sortida dia 31 de desembre a les 9 H. Tornada el dia 1 de gener a les 8 H. del matí. Preu: 65€ (fins esgotar places).

·Castelló: Eixida dia 31 de desembre a les 12 H. Tornada el dia 1 de gener a les 8 H. del matí. Preu: 25€ (fins esgotar places).

·València: Eixida dia 31 de desembre a les 13 H, des de la Plaça de Bous. Tornada el dia 1 de gener a les 8 H. del matí. Preu: 17€ (fins esgotar places).

Per més info, consultes i reservar places, podeu cridar a: 661 398 683 · 650 803 534. No us adormiu i feu les reserves ja! Més info al Facebook de A TOT ARREU.

 

Per altra banda, les i els joves de les comarques també han auto-organitzat altres Bustivern, que farà els trajectes següents cap al Festivern:

· La Marina / Benissa/ Gata de Gorgos / Pedreguer: Eixida dia 30 de desembre des de Benissa a les 16HPedreguer a les 16’25H. Dia 31, eixida des de Benissa 19H; Pedreguer 19’25H. Tindran dos busos, per aquells que aneu tot el festival i per als que només van la nit de Cap d’Any. El preu són 12€ anar-tornar (també està l’opció d’un sol viatge per 8€) i l’eixida serà des de Benissa, farà parada a Pedreguer, però sempre cap la possibilitat de afegir altra parada si la demaneu. La tornada del dia 1 de gener a les 06-07’30H i per aquells que es queden a dormir a la tenda, altre a les 12h. Contacte:  jovesbenissa@gmail.com · 658757866 (places limitades i es respectarà l’orde de pagament.). Assenyalar que l’organització del Bustivern -per part de l’Assemblea de Joves de Benissa– és sense cap ànim de lucre i els beneficis van destinats per a actes culturals tant al nostre poble com a la comarca.

· Ontinyent. Encara no està definit l’horari d’eixida, però serà cap al mig dia, tant per l’anada com per la tornada. El preu serà de 5€ anada i 5€ tornada (places limitades). Afegir que els tíquets del Bustivern-Ontinyent ja estan en venda al Casal Jove d’Ontinyent (al costat del kiosk del Llombo). Més info al seu Facebook.

·Ibi / Cocentaina. També hi haurà Bustivern per anar el dia 30 i tornar el dia 1 de gener. El preu d’aquest serà de 16€. Més info al Facebook, o reserves i consultes a: busfestivernibi@gmail.com

·Pedreguer / Ondara. El preu del bus serà aproximadament de 14€. Per a grups de mínim 10 persones podem passar pel teu poble si és de la Marina Alta o de camí a Tavernes. Eixida dia 31 de desembre des de Pedreguer a les 19H. Més info i contacte, al Facebook, o al telèfon: 608 047 397

·Pego / Oliva / Bellreguard.  Els Joves d’Oliva en Moviment us tornem a facilitar el transport. Horaris per concretar. El preu del bus serà aproximadament de 12€ (pot variar en funció de la gent que s’apunte). Més info i reserves al seu Facebook.