Tresdeu fa ressó de l’edició del Festivern

La publicació on-line Tresdeu es fa ressó d’aquesta última edició del Festivern:

“El Festivern ha batut records d’assistència oferint un cartell de primer ordre amb més de 25 potents formacions musicals que desfilaren entre el 29 i el 31 de desembre aconseguint arrossegar fins a la comarca de la Safor a 10.000 ànimes cada dia.

La Gossa Sorda va donar la benvinguda al 2016 sota l’envelat del Festivern amb el que ha estat un dels elèctrics més potents i emotius de la seua carrera. Al mateix escenari Juantxo Skalari va repassar els seus 20 anys de trajectòria així com el darrer àlbum publicat ‘Rude station’. Un altre dels concerts més multitudinaris fou el d’Aspencat que presentava les noves cançons del “Tot és ara”.

Pel que fa al 30 de desembre, una altra banda mítica va aterrar a la carpa del Festivern: Riot Propaganda, la unió de Los Chikos del Maíz i el grup Habeas Corpus. Oques Grasses, Skakeitan cremaren la nit de dimecres en companyia de Mai Mai, Smoking Souls, Karra-ska’l…

Entre les novetats del Festivern d’enguany ha destacat la publicació dels horaris d’actuació dels grups, una demanda del públic que el 31 de desembre els concerts no van aturar-se durant tota la nit. La galeria de fotos la signa Maria Estrada de Mel Mèdia. Per tancar, i com a curiositat, vos deixem amb el vídeo de la pelada que es va pegar el tuitaire castellonenc que va prometre rapar-se el pel al Festivern.”

Podeu veure la notícia sencera des d’ací.