Nova edició del Campionat de Futbet Festivern 2018/19

Com sempre, enguany tornem a aquest format i la competició tindrà lloc del dissabte 29 per la vesprada al dilluns 31 pel matí al Poliesportiu Municipal de Tavernes (en cas d’haver menys equips el torneig es realitzaria de dissabte 29 per la vesprada a diumenge 30 per la vesprada o de diumenge 30 pel matí a dilluns 31 pel matí).

El nombre de jugadores o jugadors per equip és d’un mínim de 5 i un màxim de 10. Tot i això, si algun equip per alguna circumstància vol inscriure alguna jugadora més que contacte amb els organitzadors del torneig.

Hi haurà un màxim de 32 equips, i en cas d’haver menys equips es farà un sorteig de classificació directa a la segona fase. Així que no tardeu a inscriure-vos!

El preu d’inscripció del torneig és de 20 euros per equip.

Com us podeu inscriure?

1er: Envieu un correu electrònic a festivernfutbet@gmail.com, on heu d’indicar:

  1. a) Nom de l’equip
  2. b) Nom de la persona de contacte i el seu telèfon mòbil.

2n: en rebre la confirmació de la preinscripció, ingresseu els 20 euros al número de compte ES48 2038 6161 1130 0058 8818 (Bankia)

. Al concepte de l’ingrés bancari indiqueu el nom de l’equip i les inicials de la persona de contacte de l’equip.

 

El termini per a la inscripció i pagament es tancarà aproximadament el 27 de desembre (si teniu dubtes pregunteu a la persona de contacte).

L’organització aportarà pilotes, àrbitre i elaborarà un calendari per eliminatòries que trobareu imprès en la zona del camp de futbet. Tanmateix, quan tinguem a tots els equips inscrits, penjarem al web els encreuaments definitius amb els horaris de cada partit.

Hi haurà premis per al primer, segon i tercer equip classificat. Molt prompte els anunciarem!

Si teniu qualsevol dubte podeu contactar amb nosaltres enviant un correu a l’adreça: festivernfutbet@gmail.com. Per més informació i contacte directe podeu telefonar a: 655 939 655 (Guillem).

Moltíssimes gràcies a totes i tots i recordeu: festa sí, lluita el doble!