Apunteu-vos al Campionat de Bàsquet Festivern 2018/19

Com sabeu, la filosofia del Festivern cerca anar més enllà de la música, apostant per tota una sèrie d’activitats paral·leles que reforcen un ambient positiu, així com el respecte i la proximitat entre festiverneres i festiverners. És per això com altres anys hem posat en marxa tota una sèrie de campionats esportius, als qual us animem a participar.

Com sempre, enguany tornem a organitzar el Campionat de Bàsquet, torneig que tindrà lloc del diumenge 30 per la vesprada al dilluns 31 pel matí al Poliesportiu Municipal de Tavernes de la Valldigna.

El nombre de jugadores o jugadors per equip és d’un mínim de 3 i un màxim de 6. Tot i això, si algun equip per alguna circumstància vol inscriure alguna jugadora més que contacte amb els organitzadors del torneig.

Hi haurà un màxim de 40 equips, que jugaran una primera lligueta inicial i fases eliminatòries posteriorment. Així que no tardeu a inscriure-vos!

El preu d’inscripció del torneig és de 15 euros per equip.

 

Com vos podeu inscriure?

1er: Envieu un correu electrònic a festivernbasquet@gmail.com, on heu d’indicar:

  1. a) Nom de l’equip
  2. b) Nom de la persona de contacte i el seu telèfon mòbil

2n: Una vegada enviat el mail d’inscripció a festivernbasquet@gmail.com, rebreu indicacions per tal de fer efectiu el pagament de la inscripció del votre equip.

El termini per a la inscripció i pagament es tancarà aproximadament el 27 de desembre (si teniu dubtes pregunteu a la persona de contacte).

L’organització aportarà pilotes i elaborarà un calendari per eliminatòries que trobareu imprès en la zona del camp de bàsquet. Tanmateix, quan tinguem a tots els equips inscrits, penjarem al web els encreuaments definitius amb els horaris de cada partit.

Hi haurà premis per al primer, segon i tercer equip classificat. Molt prompte els anunciarem!

Si teniu qualsevol dubte podeu contactar amb nosaltres enviant un correu a l’adreça: festivernbasquet@gmail.com. Per més informació i contacte directe podeu telefonar a: 670494907 (Miquel) 685327027 (Josep)

Moltíssimes gràcies a totes i tots i recordeu: festa sí, lluita el doble!