2a. Entraeta Festivernera: Apunteu-vos!

Entraeta2017

Continuem amb el nostre desig de fer del Festivern un esdeveniment especial que vaja més enllà dels festivals musicals habituals. Tant és així que enguany tornem a fer la segona ‘Entraeta’ Festivernera de Moros i Cristians. Una aposta diferent per acostar i obrir una festa tradicional de la comarca, a totes i tots aquells festiverners que vénen d’altres punts.

Des del Festivern i l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, us convoquem el diumenge 31 de Desembre a les 11:30. Contarem amb la participació de tres bandes de música. Festiverneres i festiverners, us animem a participar: vingueu amb la vostra esquadra, filà o penya i participeu a la primera ‘Entraeta’ Festivernera! 

Festiverneres i festiverners que veniu de lluny i no coneixeu la festa de Moros i Cristians, no us talleu! Animeu-vos a participar, viure i conèixer de prop -amb els millors amfitrions- aquesta singular festa de les nostres comarques.

No oblideu inscriure-vos al correu: info@festivern (*Posar a l’asssumpte ‘Entraeta’), tant si voleu desfilar com si voleu reforçar les bandes o la colla de dolçaines

Les dos bandes primeres seran per a les esquadres que vinguen vestides amb el tratge oficial de la seua filà. La tercera serà per a la gent sense vestir.

En acabar l’Entraeta, les bandes interpretaran la marxa Ximo a la Plaça de l’Ajuntament abans del vermut musical.