Torna el Campionat de Futbet Festivern 2019-2020

Com sabeu, la filosofia del Festivern cerca anar més enllà de la música, apostant per tota una sèrie d’activitats paral·leles que reforcen un ambient positiu, així com el respecte i la proximitat entre festiverneres i festiverners. És per això com altres anys hem posat en marxa tota una sèrie de campionats esportius, als qual us animem a participar.

Com sempre, enguany tornem a aquest format i la competició tindrà lloc del diumenge 29 per la vesprada al dilluns 30 pel matí al Poliesportiu Municipal de Tavernes.

El nombre de jugadores o jugadors per equip es d’un mínim de 5 i un màxim de 10. Tot i això, si algun equip per alguna circumstància vol inscriure a alguna jugadora més que contacte amb els organitzadors del torneig. Hi haurà un màxim 24 equips, i en cas d’haver menys equips es farà un sorteig de classificació directa a la segona fase. Així que no tardeu en inscriure’s!

El preu d’inscripció del torneig és de 20 euros per equip.

Com vos podeu inscriure?

  • 1er: Envieu un correu electrònic a festivernfutbet@gmail.com, on heu d’indicar: Nom de l’equip i Nom de la persona de contacte i el seu telèfon mòbil.
  • 2n: en rebre la confirmació de la pre-inscripció, ingresseu els 20 euros al nº de compte ES48 2038 6161 11 3000588818 (Bankia). Al concepte del ingrés bancari indiqueu el nom de l’equip i les inicials de la persona de contacte de l’equip.
  • El termini per a la inscripció i pagament es tancarà aproximadament el 26 de desembre (si teniu dubtes pregunteu a la persona de contacte).
  • L’organització aportarà pilotes, àrbitre i elaborarà un calendari per eliminatòries que trobareu imprès en la zona del camp de futbet. Tanmateix, quan tinguem a tots els equips inscrits, penjarem en la web els encreuaments definitius amb els horaris de cada partit.
  • Hi haurà premis per al primer, segon i tercer equip classificat.

Si teniu qualsevol dubte podeu contactar amb nosaltres enviant un correu a l’adreça: festivernfutbet@gmail.com.
Per més informació i contacte directe, podeu telefonar a: 655 939 655 (Guillem).

Moltíssimes gràcies a totes i tots i recordeu: festa si, lluita el doble!

Futbet