Viu el Festivern amb respecte

Un any més tornem a incidir en una de les problemàtiques que sacsegen la societat, i per extensió els espais de festa juvenils, ambients d’oci alternatiu, festivals de música,… Parlem de les actituds i agressions de caire masclista i/o LGTBiQfòbica. Conscients d’aquesta greu problemàtica, volem recordar que:

  • No es toleren actituds sexistes, homòfobes ni trànsfobes. No s’admeten bromes o acudits sobre identitats i orientacions sexuals.
  • Tracta les persones amb respecte. Res no justifica cap tipus d’agressió o menyspreu.
  • Sigues qui vols ser. Expressa la teua identitat i orientació sexual lliurement.
  • Respecta un NO per resposta encara que hagen coquetejat amb tu. NO és NO, i no cal donar més explicacions. No forces cap persona a fer res que no vulga fer.
  • Viu la festa amb respecte, cura i feminisme.
  • Si alguna persona t’agredeix, si vols info o si observes alguna d’aquestes actituds, pots adreçar-te al Punt de Suport i Seguretat Feminista, l’espai d’acompanyament davant agressions sexistes que trobareu al recinte-. Igualment, com en anteriors edicions activarem un telèfon de suport i atenció durant els dies del Festivern. Aquest telèfon el farem públic els dies del festival.

 

Festa i respecte

Volem fer extensible aquesta actitud positiva i de respecte total en la convivència quotidiana del Festivern. Per això, no es tolerarà cap manca de respecte cap a l’entorn, espais, instal·lacions. Les persones que no respecten l’entorn i embruten l’espai sense trellat seran expulsades. Hi ha contenidors i bosses de brossa. Retorna-li al poble l’espai que utilitzes en el mateix estat en què el poble ens l’ha deixat.

Un any més el Festivern agraeix molt a tot el poble de Tavernes la bona acollida i tracte cap a les festiverneres i festiverners que arriben al poble. Els i les festiverneres són gent respectuosa, lluitadora i festera com la que més. Sense respecte i trellat no hi ha festa. Gaudeix del Festivern amb respecte cap a l’entorn, cap a les veïnes i veïns de Tavernes, cap a les persones que estan treballant a les diferents àrees o actuant, així com cap a la resta de festiverneres i festiverners.