TORNEIG DE FUTBET

Com sabeu, la filosofia del Festivern cerca anar més enllà de la música, apostant per tota una sèrie d’activitats paral·leles que reforcen un ambient positiu, així com el respecte i la proximitat entre festiverneres i festiverners. És per això com altres anys hem posat en marxa tota una sèrie de campionats esportius, als qual us animem a participar.

Com sempre, enguany tornem a aquest format i la competició tindrà lloc al llarg de la jornada del dilluns 30 al Poliesportiu Municipal de Tavernes, des de les 10:00H fins les 20:00H.

El nombre de jugadores o jugadors per equip es d’un mínim de 5 i un màxim de 10. Tot i això, si algun equip per alguna circumstància vol inscriure a alguna jugadora més que contacte amb els organitzadors del torneig. Hi haurà un màxim 24 equips, i en cas d’haver menys equips es farà un sorteig de classificació directa a la segona fase. Així que no tardeu en inscriure’s!

El preu d’inscripció del torneig és de 20 euros per equip.

Com vos podeu inscriure?

  • 1er: Envieu un correu electrònic a festivernfutbet@gmail.com, on heu d’indicar: Nom de l’equip i Nom de la persona de contacte i el seu telèfon mòbil.
  • 2n: en rebre la confirmació de la pre-inscripció, ingresseu els 20 euros al nº de compte ES48 2038 6161 11 3000588818 (Bankia). Al concepte del ingrés bancari indiqueu el nom de l’equip i les inicials de la persona de contacte de l’equip.
  • El termini per a la inscripció i pagament es tancarà aproximadament el 26 de desembre (si teniu dubtes pregunteu a la persona de contacte).
  • L’organització aportarà pilotes, àrbitre i elaborarà un calendari per eliminatòries que trobareu imprès en la zona del camp de futbet. Tanmateix, quan tinguem a tots els equips inscrits, penjarem en la web els encreuaments definitius amb els horaris de cada partit.
  • Hi haurà premis per al primer, segon i tercer equip classificat.

Si teniu qualsevol dubte podeu contactar amb nosaltres enviant un correu a l’adreça: festivernfutbet@gmail.com.
Per més informació i contacte directe, podeu telefonar a: 655 939 655 (Guillem).

Moltíssimes gràcies a totes i tots i recordeu: festa si, lluita el doble!

Podeu descarregar des d’ací els horaris i encreuaments:

Futbet: Horaris i equips
Futbet
Futbet