CONCURS DE PAELLES

Com cada any, el Festivern comptarà amb el seu tradicional concurs de paelles per acomiadar l’any, el mateix dimarts 31 de desembre. Les distintes versions del nostre plat més internacional competiran per seduir o enfurismar el nostre exigent jurat.

Cal que porteu tot el que és necessari, inclòs el gasTOT MENYS L’ARRÒS, què un any més, serà cortesia d’ARRÒS DACSA.

A partir de les 12:30 podreu agafar lloc pels carrers del voltant de la Plaça Major que vos indicaran els membres de l’organització. L’arròs haurà d’estar llest a les 14:30, desfilant fins la taula on hi haurà el jurat, que avaluarà la vostra destresa o destrossa culinària. S’acceptarà tot tipus de combinacions que no suposen un atemptat contra el bon gust ni la nostra terra. Més tard de les les 14:30 no entrara en concurs cap paella. A les 15:00 serà el lliurament dels premis a la paella guanyadora. El premi consistirà en un bon grapat de tokens vàlids tant per a beguda com per a mejar als Foodtrucks.

Per tal d’ambientar i calfar l’internacional concurs de paelles festivernes, tindrem el ja també tradicional Vermut Musical a la mateixa Plaça Major. Enguany contarem amb l’actuació del trio Músics de carrer, grup de versions des d’Albaida i Benissoda, que revisen temes de Johnny Cash, Bob Dylan, Antonio Vega, Coldplay, Sidonie, La Gossa Sorda,…

DIMARTS 31 DESEMBRE | Plaça Major · 13:00h.