Campionat Pilota Raspall

Un any més obrim les inscripcions al Campionat Festivern de Pilota al Raspall. Per apuntar-vos heu d’enviar un correu electrònic a: info@tradicionsvalencianes.com

Al correu electrònic haureu d’indicar:

 • Nom de l’equip.
 • Nom i cognoms dels participants
 • E-mail de contacte
 • Móvil de contacte
Com en altres edicions, ací us indiquem els detalls del Campionat Festivern de Pilota al Raspall:
 1. El campionat de pilota valenciana es jugarà a la modalitat de raspall, en minitrinquet de 40 metres, en equips per parelles,en format de lligueta de grups i posteriors eliminatòries.
 2. Les partides seran a 15 tantos (3 jocs) a passar i passar, amb treta amb falta al 7, graderies prohibides i pilota a l’escala aturada. Cada partida guanyada contarà amb tres punts sempre que l’equip contrari no aplegue a 10 tantos. En cas contrari, l’equip perdedor tindrà 1 punt i el guanyador 2.
 3. Una vegada acabada la lligueta es classificaran per a semifinals els 4 equips amb més punts de cada categoria. La resta d’equips jugaran eliminatòries d’un trofeu B, també amb premi. En cas d’empat entre dos equips, es classificarà l’equip que haja guanyat l’enfrontament entre ells. En cas d’empat múltiple,es classifica l’equip amb més jocs a favor, després average de jocs total, i si persisteix l’empat,es decidirà per sorteig.
 4. Els equips podran conformar-se amb un nombre de jugadors ilimitat, havent-hi sempre un mínim de dos en la canxa, amb tants canvis com es vullguen fer, sempre en acabar cada joc,o com a excepció en qualsevol moment en cas de lesió greu.
 5. La pilota serà de badana, de 32 grams. L’equip situat cada joc al dau triarà pilota.
 6. Les partides de lligueta es jugaran durant les jornades dels dies 28 i 29 de desembre, a partir de les 11:00h.
 7. Els 4 primers classificats participaran en semifinals del trofeu de categoría A, i els classificats entre el 5é i 8é lloc, per les semifinals B.
 8. Les eliminatòries semifinals i finals A i B es jugaran durant el matí del dia 30, a partir de les 11:00h.

 

CONTACTE: info@tradicionsvalencianes.com |watshapp: 656 672 127

Organitza:  Club de Pilota La Valldigna

Pilota