Entraeta Festivernera de Moros i Cristians

Entraeta Moros i Cristians

Continuem amb el nostre desig de fer del Festivern un esdeveniment especial que vaja més enllà dels festivals musicals habituals. Tant és així que enguany fem la primera ‘Entraeta’ Festivernera de Moros i Cristians. Una aposta diferent per acostar i obrir una festa tradicional de la comarca, a totes i tots aquells festiverners que vénen d’altres punts.

Des del Festivern i l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, us convoquem el dissabte 31 de Desembre a les 11:30. Contarem amb la participació de tres bandes de música. Festiverneres i festiverners, us animem a participar: vingueu amb la vostra esquadra, filà o penya i participeu a la primera ‘Entraeta’ Festivernera! 

Festiverneres i festiverners que veniu de lluny i no coneixeu la festa de Moros i Cristians, no us talleu! Animeu-vos a participar, viure i conèixer de prop -amb els millors amfitrions- aquesta singular festa de les nostres comarques.

No oblideu inscriure-vos al correu: info@festivern (*Posar a l’asssumpte ‘Entraeta’), tant si voleu desfilar com si voleu reforçar les bandes o la colla de dolçaines

Les dos bandes primeres seran per a les esquadres que vinguen vestides amb el tratge oficial de la seua filà. La tercera serà per a la gent sense vestir.

En acabar l’Entraeta, les bandes interpretaran la marxa Ximo a la Plaça de l’Ajuntament abans del vermut musical.