Nova edició del Campionat de Futbet Festivern 2017/18

 

Com sabeu, la filosofia del Festivern cerca anar més enllà de la música, apostant per tota una sèrie d’activitats paral·leles que reforcen un ambient positiu, així com el respecte i la proximitat entre festiverneres i festiverners. És per això com altres anys hem posat en marxa tota una sèrie de campionats esportius, als qual us animem a participar.

Com sempre, enguany tornem a aquest format i la competició tindrà lloc del divendres 29 per la vesprada al diumenge 31 pel matí al Poliesportiu Municipal de Tavernes (en cas d’haver menys equips el torneig començaria dissabte 30 pel matí).

El nombre de jugadores o jugadors per equip es d’un mínim de 5 i un màxim de 10. Tot i això, si algun equip per alguna circumstància vol inscriure a alguna jugadora més que contacte amb els organitzadors del torneig. Hi haurà un màxim 32 equips, i en cas d’haver menys equips es farà un sorteig de classificació directa a la segona fase. Així que no tardeu en inscriure’s!

El preu d’inscripció del torneig és de 20 euros per equip.

 

Com vos podeu inscriure?

  • 1er: Envieu un correu electrònic a festivernfutbet@gmail.com, on heu d’indicar: Nom de l’equip i Nom de la persona de contacte i el seu telèfon mòbil.
  • 2n: en rebre la confirmació de la pre-inscripció, ingresseu els 20 euros al nº de compte ES48 2038 6161 11 3000588818 (Bankia). Al concepte del ingrés bancari indiqueu el nom de l’equip i les inicials de la persona de contacte de l’equip.
  • El termini per a la inscripció i pagament es tancarà aproximadament el 27 de desembre (si teniu dubtes pregunteu a la persona de contacte).
  • L’organització aportarà pilotes, àrbitre i elaborarà un calendari per eliminatòries que trobareu imprès en la zona del camp de futbet. Tanmateix, quan tinguem a tots els equips inscrits, penjarem en la web els encreuaments definitius amb els horaris de cada partit.
  • Hi haurà premis per al primer, segon i tercer equip classificat.

Si teniu qualsevol dubte podeu contactar amb nosaltres enviant un correu a l’adreça: festivernfutbet@gmail.com.
Per més informació i contacte directe, podeu telefonar a: 655 939 655 (Guillem).

Ja podeu descarregar des d’ací els encreuaments definitius d’equips apuntats.

ENCREUAMENTS FUTBET

Moltíssimes gràcies a totes i tots i recordeu: festa si, lluita el doble!

_______________

 

Un altre futbol és possible
Aprofitant que parlem de futbol, us informem que el divendres 29 de desembre, a les 16:00 hores a la Casa de la Cultura de Tavernes, hem programat una presentació del llibre “SANKT PAULI: Un altre futbol és possible”, editat per l’editorial Tigre de Paper.
Els seus autors, l’historiador Carles Viñas i l’advocat Natxo Parra, ens acostaran a la trajectòria i filosofia del St. Pauli: a la seua manera d’entendre l’esport i el seu arrelament al barri, a la comunitat, a l’entorn quotidià. Una metàfora social d’una ciutat, Hamburg, i d’un país. Però res és idíl·lic. Tampoc el St. Pauli, un club que transita pel futbol professional abordant les contradiccions pròpies del futbol modern actual on el negoci tot ho impregna. Victòries i derrotes es barregen amb episodis de lluites socials i reivindicacions obreres, de resistències al nazisme i manifestacions ecologistes i antinuclears. Ascensos i descensos, ocupacions d’habitatges, apoderament popular, creació de la Bundesliga, gentrificació, cultura de graderia, antiracisme, antifeixisme i antisexisme.