La Gossa Sorda

El 31 de desembre La Gossa Sorda donarà la benvinguda al 2016 sota l’envelat del Festivern amb el que s’espera siga l’elèctric més potent i emotiu de la seua carrera. La formació pegolina va anunciar fa pocs mesos que es retirava després de 15 anys de trajectòria musical. Amb el títol ‘L’última volta’ engegaren una gira per tal d’acomiadar-se del seu públic, un viatge que s’estendrà fins a principis del 2016 essent el seu concert del Festivern una de les últimes ocasions on podrem gaudir de la seua música.

Arran del llançament en 2014 del seu cinqué treball, ‘La Polseguera’, La Gossa Sorda s’ha consolidat com una de les bandes més potents del País Valencià.

Des que en 1997 decidiren conformar la banda fins ara hem pogut gaudir de quatre discos de referència per a la nostra música: ‘Vigila’ (2003), ‘Garrotades’ (2006), ‘Saó’ (2008) i ‘L’últim heretge’ (2010). Treballs que han deixat una empremta en l’escena musical valenciana que, a hores d’ara, continua més viva que mai.

La seua barreja d’ska, rock, reggae i punk amb ritmes mediterranis utilitza la dolçaina com a pont amb la nostra cultura. Els seus temes ataquen els fonaments del sistema. Els seus directes fan tremolar el terra. Al Festivern ens oferiran una altre dels seus concerts que fan història.

_

LA GOSSA SORDA actuen: DIJOUS 31 | 24 Hores.