Ja podeu reservar el sopar especial del Festivern

SOPAR-FESTIVERNUn any més les i els Greixers de Castelló de Rugat han preparat un sopar especial com mereix l’ocasió del Festivern.

El preu del menú és 15€ per persona.

Per tal de reservar lloc(s) per al sopar cal fer el pagament a través d’una transferència bancària i presentar el resguard en la porta del recinte abans d’entrar. L’entitat és Caixa Ontinyent i el número de compte: 2045 6022 4130 0003 0864 . En l’apartat “assumpte”(que apareix sempre que es fa una transferència bancària) cal indicar un nom i el número de persones per al qual s’està realitzant la transferència. Hi ha que indicar entre parèntesis, amb una V o una D, el número de persones que desitgen o bé el menú vegetarià o el menú per a diabètics. Exemples:

·Si Rita Barberà realitza un ingrés per a 4 persones, 2 de les quals són vegetarianes, la manera de procedir serà la següent: Rita 4 (2V).

·Si Pep Botifarra fa el pagament per a ell i 10 amics, un dels quals és diabètic i 2 vegetarians, serà: Botifarra 10 (2V + 1D).

·Si l’anterior Papa realitza el pagament per a 16 comensals i cap dels seus amics no és diabètic ni vegetarià, en assumpte deuria de posar: Benedicto 16.

Si teniu qualsevol dubte, o per a qualsevol consulta podeu contactar amb nosaltres a través del correugreixers.castello@gmail.com , del Facebook o telefonant al número 628 101 652 o preguntat al teu greixer o greixera més pròxim.

Moltes gràcies i que el 2014 vos porte un any ple de greix!