11 ANYS DE FESTIVERN

Festiverners i festiverneres: enguany complim 11 anys, hem superat la dècada d’existència. Una fita història que ens ha fet pensar, reflexionar i concloure què: anem a liar-la a Tavernes! Entre el 29 i el 31 de desembre més de 25 grups passaràn per la Valldigna a donar-ho tot als escenaris del Festivern. Perquè, després d’una dècada en flama, el Festivern continua calant-nos foc igual que el primer dia. I és que el festival d’hivern de les comarques centrals valencianes és molt més que uns dies de festa, concerts, esport i cultura popular. És el moment en què cremem les penes i ens carreguem les piles per al nou any.

Com ja és tradicional, el Festivern s’allargarà des del dia 29 de desembre fins a ben entrat el 2016. Però enguany us tenim preparada una festa especial. Tindrem, com sempre, el bo i millor del nostre panorama musical: La Gossa Sorda, Aspencat, Atupa, Els Catarres, At-versaris, Oques Grasses, Égalité, Mai Mai, Smoking Souls, PlanB, King Kong Boy, Karraskal, Ítaca Band, Bacora, Assekes compartint les darreres nits de l’any amb Riot Propaganda, Boikot, Juantxo Skalari o Skakeitan. A més, Pupil·les Dilatives, Suquet de Rap i Embolicats donaràn pas a La Fera Ferotge (Inadaptats), Cesck Freixas i Pau Alabajos.

Però, sobretot, esperem comptar amb vosaltres: festiverners i festiverneres vinguts d’arreu dels Països Catalans que encendreu les nits de Tavernes i omplireu de màgia i festa els seus carrers.

Ja crema el Festivern 14/15

Vine a encendre’l amb nosaltres.