Feliu Ventura

Feliu Ventura

Feliu Ventura és un dels puntals de la nostra música. La seua trajectòria començà l’any 1996 amb la publicació una primera maqueta. Després de rodar les seues primeres cançons arreu del territori, l’any 2000 publica el disc ‘Estels de tela’. Dos anys més començà la seua fructífera col·laboració amb Borja Penalba i que es traduí l’any 2003 amb el dic ‘Barricades de paper’.

El 2005 va encetar una gira de col·laboració amb Lluís Llach que es materialitzà en la publicació del gran disc en directe ‘Que no s’apague la llum’. L’any següent, l’embranzida que experimentà el cantautor de Xàtiva es va traduir en la publicació del disc ‘Alfabets de Futur’. Després d’una aturada, Feliu Ventura va reaparèixer amb més força que mai amb el magnífic ‘Música i lletra’. Un treball fidel a l’essència que l’ha dut a recórrer els grans escenaris dels Països Catalans.

Feliu Ventura ha rebut una gran quanitat de premis per la seua trajectòria, entre els quals els Enderrock a Millor Artista, Millor Disc, Millor Cançó i Millor Concert. Al Festivern desplagrà, com sempre, la força i emotivitat que caracteritzen els seus directes.

Més info: feliuventura.bandcamp.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *