Emissió “Territori sonor” des del Festivern

Aquest divendres 29 tindrem l’ocasió d’inaugurar la nova edició del Festivern amb la millor companyia: la companyia de la ràdio. Al hall de la Casa de la Cultura de Tavernes de la Valldigna, entre 18:00 i les 20:00 hores, Territori Sonor -el nou programa musical d’À Punt Mèdia– estarà emetent una edició especial festivernera. Dos hores per a inaugurar l’edició, per presentar-vos algunes de les propostes que es donen cita en aquest Festivern, per trobar-se i compartir les vostres impressions sobre l’arrancada de la present edició, per parlar amb part de l’equip organitzador del festival, per sentir les diferents veus arribades de totes les comarques,…

En paraules d’Amàlia Garrigós -directora de Territori Sonor– “estarem amb il·lusió i amb moltes ganes, ja que és la primera vegada que una ràdio autonòmica fa acte de presència al Festivern en les seues 13 edicions. Estarem donant-lo tot des de l’equip de Territori Sonor, buscant crear un espai de trobada entre públic, programadors i músics de l’escena valenciana”.

A banda, des del programa es faran connexions en directe amb l’Auditori de la Casa de Cultura, per tal de fer-vos arribar l’ambient del concert d’Andreu Valor i Júlia.