El Festivern 16/17 a la premsa

Després de la gran festa del dissabte, ací us deixem enllaç de les primeres valoracions en premsa d’aquesta última edició del Festivern.

El festival referent de l’escena valenciana en hivern se supera novament. L’emotiu acomiadament de Los Chikos del Maiz, la carpa plena de gom a gom no només en les actuacions de la nit de cap any i que les entrades s’hagen esgotat poques hores abans d’acabar l’última jornada musical mostren la maduresa d’un esdeveniment que bat rècords any rere any.

El Temps (llegir article complet)

(El Festivern) Es el evento por excelencia de Fin de Año en la provincia de Valencia. Su llegada a la capital de la Valldigna en 2011 ha provocado que los locales que durante años cerraron sus puertas esa noche. abran ahora 24 horas durante tres días. Tavernes ha pasado de ser un municipio fantasma en Nochevieja a llenar bares y restaurantes. El festival ha favorecido que muchos vecinos que antes se marchaban, ahora se queden.

Levante (llegir article complet)

Ha estat un gran Festivern i s’han superat totes les previsions i totes les xifres dels Festiverns anteriors. Una simple nota penxada a la taquilla des de primeres hores de la vesprada ho deixa ben clar: ‘No queden entrades’. El Festivern 2016 entra en la Història després de polvoritzar totes les xifres d’anys anteriors quan a nombre de participants, de grups musicals, de més zones d’acampada, de l’envelat més gran, etc… i amb un fet afegit i molt important: Cap incident.

La Cotorra de la Vall (llegir article complet)

Tags