El Festivern més íntim amb Júlia i Andreu Valor

julia i andreu valor

Com tots els anys ens agrada arrancar el Festivern a la Casa de Cultura de Tavernes de la Valldigna, en un format de concert més càlid i amable. Enguany us proposem les actuacions de Júlia i Andreu Valor. Dos concerts que ens ajudaran a situar-nos en aquesta retrobada màgica i anual que és el Festivern. Un concert per a gaudir de la prolífica trajectòria professional que avala el cantautor de Cocentaina Andreu Valor, així com per disfrutar de l’univers de textures sonores que ens proposen el duo Júlia.

El cantautor contestà Andreu Valor, després d’iniciar camí en solitari al 2007, fa d’aquesta elecció un mode de vida amb total dedicació. Mes de cinc-cents concerts en aquests pocs anys avalen l’evolució de l’autor i la seua música, que incideix des del primer moment en intentar fusionar intenció i tendresa, actitud i consciència, desig i esperança en cada projecte que ens presenta. Perquè li importa la vida i en ella a qui l’habita: la societat.

Amb Pròxima B (Hidden Track Records/Malatesta), el segon disc de Júlia, un singular projecte musical amb seu a Alcoi que des del seu anterior disc Nuvolàstic ha passat de trio a duo i d’un so eminentment acústic a explorar textures electròniques, en un procés que els aproxima més als seus orígens, quan la seua demo El mecanoscrit va aconseguir el Premi Ovidi a millor maqueta i va posar el seu nom al mapa. Estela Tormo i Lídia Vila continuen un suggestiu viatge sonor que està recollint excel·lent rebuda per part de revistes musicals de referència com Rockdeluxe, Enderrock, Mondosonoro,… Si voleu conèixer més sobre Júlia, podeu llegir ací  l’entrevista que les hem fet des del Festivern.

DIVENDRES 29 de DESEMBRE | 19:00 hores | Casa de la Cultura de Tavernes | Entrada: 3’50€

Més info:

Andreu Valor

Júlia