Ebri Knight

Ebri Knight ve del Maresme, una comarca on el mar i la muntanya s’uneixen a mig camí entre la Selva i Barcelona. Beuen de la tradició per a reinventar l’espectacle, per a dur amb tota l’energia que poden una música que està a cavall entre la memòria i el projecte, entre el passat i el futur, però sempre amb els peus posats al present.

Els Ebri Knight van fer més de 100 concerts quan van estrenar Foc!, el seu disc a l’abril del 2015; una gira conjunta amb els italians Talco per tot l’Estat, penjant el cartell de sold out allí on passaven; dos Premis Enderrock 2016 al millor disc i cançó de folk, i el més important, compten amb l’estima del públic i el respecte dels programadors. Els maresmencs no són una banda que haja pujat com l’escuma d’un dia per l’altre; són un projecte sòlid, aixecat amb dedicació i esforç propi durant deu anys, que s’ha guanyat una reputació incontestable a cop d’uns directes enèrgics i una actitud punk i compromesa, on la tradició musical mediterrània i la celta xoquen i exploten.

Aquesta reivindicació de la força de l’arrel amb un estil punk-rock els converteix en un grup amb una personalitat única, que no deixa indiferent a ningú. Els seus concerts són una festa sense aturador, a dalt i a baix de l’escenari, on no s’obvia un alt component polític i social que els fa dir les coses tal com són. En aquesta gira 2016 tiren tota la llenya al Foc!, fent-lo cremar encara amb més intensitat, perquè les espurnes que saltin incendiïn tot el que no funciona en aquesta societat.

A la trajectòria dels Ebri hi trobem les principals Festes Majors, Festivals i sales de concerts dels Països Catalans, gires per l’Estat Espanyol i incursions a l’Estat francès. Un estatus de cap de cartell que han aconseguit gràcies a l’empenta d’un gran nombre de persones, entitats i comissions de Festa que han apostat pel projecte i els han donat el seu suport al llarg d’aquests anys.

DIUMENGE 31 de DESEMBRE.

Més info: ebris.cat