Darrer elèctric d’Obrint Pas

obrintpas
Obrint Pas anunciava el passat 21 de març la seua aturada indefinida després de 20 anys al damunt dels escenaris. Durant els últims mesos el grup ha visitat Euskal Herria, Alemanya, Nova York, San Francisco i Mèxic i ha recorregut bona part de la nostra geografia. Fins que ha arribat l’hora de l’adéu definitiu.

El 31 de desembre Obrint Pas donarà la benvinguda al 2014 amb el que s’espera siga l’elèctric més potent i emotiu de la seua carrera. Ho farà a Tavernes de la Valldigna junt amb Txarango, La Raíz, Talco, Arrap, Inèrcia, Sant Gatxo, la Petita Orquestra Peiotaire i Plan B en una nit carregada de sentiments i sorpreses. Les campanades, com sempre, ens les portarà el Conill Merut que compartirà escenari amb Batukem.

Enguany ens acomiadaren del 2013 amb dos dies de festa festivernera. Entre el 30 i el 31 de desembre podrem gaudir d’un bon nombre de concerts, però també d’un concurs de paelles, de xerrades, d’un campionat de futbet així com d’un campionat de raspall.

Activitats culturals i esportives i una zona d’acampada que ha estat ampliada per a la comoditat dels festiverners i festiverneres.

La festa començarà el dia 29 a la Casa de la Cultura on podrem veure a Sènior i el Cor Brutal presentant el seu nou disc. Continuarà el dia 30 de desembre amb “la vespra” que començarà a la Plaça Major, que serà el punt de partida del tradicional Correbars.

Tot un espectacle popular amanit per la xaranga Trocamba Matanusca. I cap a les 22h arribarà el torn de la gran carpa Festivern on Smoking Soul’s, Atupa, Kaoba, Les Oques Grasses, Destroi i DJ Panxo encetaran les activitats del gran recinte.

Un any més ja està ací el festival d'hivern més important de tot l'estat

En la localitat de Tavernes de la Valldigna es celebrarà la que serà la novena edició d'una festa que any rere any va creixent en nombre de participants i d'activitats.

El Festivern 2013-2014 acull el darrer concert en elèctric d'Obrint Pas

El festival d'hivern de les comarques centrals serà l'escenari on veurem, per últim cop, a la banda de Benimaclet al complet. Durant els dies 30 i 31 de desembre passaran per Tavernes de la Valldigna Txarango, La Raíz, Talco Les Oques Grasses i Atupa, entre d'altres.