Dilluns paelles! Apunteu-vos al concurs de Paelles del Festivern

Com cada any, el Festivern comptarà amb el seu tradicional concurs de paelles per acomiadar l’any, el mateix dilluns 31 de desembre. Les distintes versions del nostre plat més internacional competiran per seduir o enfurismar el nostre exigent jurat.

Cal que porteu tot el que és necessari, inclòs el gasTOT MENYS L’ARRÒS, que un any més serà cortesia d’ARRÒS DACSA.

A partir de les 12:30 podreu agafar lloc pels carrers del voltant de la Plaça Major que vos indicaran els membres de l’organització. L’arròs haurà d’estar llest a les 14:30, quan haureu de desfilar fins la taula on hi haurà el jurat que avaluarà la vostra destresa o destrossa culinària.

S’acceptarà tot tipus de combinacions que no suposen un atemptat contra el bon gust ni la nostra terra.

Per tal d’ambientar i calfar l’internacional concurs de paelles festivernes, tindrem el ja també tradicional Vermut Musical a la mateixa Plaça Major. Enguany contarem amb l’actuació de LA SUITE RUMBA, un grup de versions creat per membres d’Amanita Suit i amb el qual fan un repàs per la música més festiva de l’escena estatal. Rumbes que van des de Los Delinqüentes, Muchachito i Kiko Veneno fins a Los Chichos, Peret, Antonio Flores i Sabina entre altres. Una formació de “Power Trio” amb experiència avalada per molts anys de directes i que de segur et faran moure l’esquelet sense parar!

DILLUNS 31 DESEMBREPlaça Major · 12:30h.