Concurs de paelles i Vermut musical

concurs paelles

Com cada any, el Festivern comptarà amb el seu tradicional concurs de paelles per acomiadar l’any, el mateix diumenge 31 de desembre. Les distintes versions del nostre plat més internacional competiran per seduir o enfurismar el nostre exigent jurat.

Cal que porteu tot el que és necessari, inclòs el gasTOT MENYS L’ARRÒS, què un any més, serà cortesia d’ARRÒS DACSA.

A partir de les 12:30 podreu agafar lloc pels carrers del voltant de la Plaça Major que vos indicaran els membres de l’organització. L’arròs haurà d’estar llest a les 14:30, desfilant fins la taula on hi haurà el jurat, que avaluarà la vostra destresa o destrossa culinària.

S’acceptarà tot tipus de combinacions que no suposen un atemptat contra el bon gust ni la nostra terra.

Per tal d’ambientar i calfar l’internacional concurs de paelles festivernes, tindrem el ja també tradicional Vermut Musical a la mateixa Plaça Major. Enguany contarem ací amb les actuacions de:

  • Bandits, arribats des de Castelló de la Plana. Elegant proposta hereva dels sons jamaicans més classicots: rocksteady, ska i reggae més primerencs. Noms com Skatalites, Prince Buster, Alton Ellis i Byron Lee poden ser algunes de les seues coordenades sonores. Amb 2 vinils d’excel·lent rebuda –“Love shots” i “Algo especial”- editats per Jamaican Memories i Liquidator Music, així com potents directes fent de backing band de gent mítica com Roy Panton, Yvonne Harrison o Roy Ellis, conviden a no perdre’s aquest Vermut Musical d’aroma jamaicà.
  • Toni de l’Hostal, des de l’Alcúdia, arriba a la Plaça Major de Tavernes amb la seua àcida proposta a mig camí entre monologuista i cantautor, transitant entre la crítica, la ironia, la irreverència i la taverna.

DIUMENGE 31 DESEMBREPlaça Major · 12:30 Hores.