Aspencat

aspencat

Aspencat és un dels altres grans referents de la nostra música. Una formació que va nàixer l’any 2005 amb components de diferents pobles de la comarca de la Marina Alta. I que ha protagonitzat un crexiement espectacular els darrers anys. La seua barreja d’ska, reggae i drum and bass, que ha avançat cap a uns ritmes més electrònics, ha estat capaç de crear l’estil propi i desafiant que els caracteritza.

Des del 2005 la formació no ha parat de crèixer. L’any 2007 van autoproduir la seua primera maqueta amb el títol de ‘La festa està servida’ i el 2009 van enregistrar el que fou el seu primer disc d’estudi, ‘Obri la llauna’. El 2010 van traspassar fronteres actuant a tota la nostrageografia i part de l’extranger. Després de l’èxit de la gira ‘Obri la llauna Tour 2010’, Aspencat presentaren el seu tercer treball ‘Naixen Primaveres’ amb què es van consolidar definitivament.

El 2012 Aspencat va tornar a la càrrega amb ‘Inèdit’. Un treball que contenia dues cançons noves i algunes versions i barreges de l’anterior treball ‘Naixen primaveres’. L’any passat, Aspencat va publicar ‘Essència’, un disc amb el qual la banda explorava nous territoris electrònics amb nous estils com ara el dubstep. Amb aquest disc, Aspencat ha fet la seua seua gira més exitosa arreu dels Països Catalans, incloent una sèrie de concerts a Alemanya. Al Festivern podrem gaudir del poderós directe que enguany ha fet vibrar als seus milers de seguidors.

Més info: aspencat.bandcamp.com