Aspencat

aspencat

Aspencat oferta per aquest 2015 un directe carregat de dinamisme i força,  pretén elevar a la màxima potència el treball fet a l’estudi. La Gira ‘Tot és ara” que va començar el 17 de setembre a Vic i el 18 a la Mercè de Barcelona, té previstes moltes parades arreu l’Estat així com alguna incursió internacional. Però el Cap d’Any el celebren al Festivern!

Aspencat és un dels altres grans referents de la nostra música. Una formació que va nàixer l’any 2005 amb components de diferents pobles de la comarca de la Marina Alta i que ha protagonitzat un creixement espectacular els darrers anys. La seua barreja d’ska, reggae i drum and bass, que ha avançat cap a uns ritmes més electrònics, ha estat capaç de crear l’estil propi i desafiant que els caracteritza.

Des del 2005 la formació no ha parat de crèixer. L’any 2007 van autoproduir la seua primera maqueta amb el títol de ‘La festa està servida’ i el 2009 van enregistrar el que fou el seu primer disc d’estudi, ‘Obri la llauna’. El 2010 van traspassar fronteres actuant a tota la nostrageografia i part de l’extranger. Després de l’èxit de la gira ‘Obri la llauna Tour 2010’, Aspencat presentaren el seu tercer treball ‘Naixen Primaveres’ amb què es van consolidar definitivament.

El 2012 Aspencat va tornar a la càrrega amb ‘Inèdit’. Un treball que contenia dues cançons noves i algunes versions i barreges de l’anterior treball ‘Naixen primaveres’. Pel 2013, Aspencat va publicar ‘Essència’, un disc amb el qual la banda explorava nous territoris electrònics amb nous estils com ara el dubstep.

_

ASPENCAT actuen: DIJOUS 31 | 03:15 Hores